Αρχική Σελίδα

Jiaxing Ruixing Machinery Co., Ltd

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας Slitter Machine ανατύλιξης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Slitter Machine ανατύλιξης για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι ιαπωνικοί πελάτες στην παραγωγή της επιχείρησης προγραμματίζουν να αγοράσουν την πολύ ικανοποιημένη, υγρή γραμμή παραγωγής και έχουν εργαστεί μέχρι τώρα.

—— Ιαπωνικά

Ιαπωνικές διαταγές πελατών για την παραγωγή της συσκευής μαξιλαριών βαμβακιού, πολύ ικανοποιημένη με την ποιότητα του εξοπλισμού παραγωγής.

—— Ιαπωνικά

Η αγορά ενός φύλλου που διπλώνει τους ρωσικούς πελάτες μηχανών, που ικανοποιεί με τη διαδικασία παραγωγής, αγοράζει τον εξοπλισμό διαδοχικά.

—— Ρωσικά

Οι πελάτες της Ινδίας αγοράζουν τα μη υφανθε'ντα υφάσματα που διπλώνουν τη μηχανή και ο εξοπλισμός συσκευασίας, είναι πολύ ικανοποιημένος με την επαγγελματική υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας.

—— Ινδία

Είμαι Online Chat Now

Jiaxing Ruixing Machinery Co., Ltd

1
Jiaxing Ruixing Machinery  Co., Ltd
Co. μηχανημάτων Ruixing Jiaxing, ΕΠΕ

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : QiXing
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~300
Ετήσιες πωλήσεις : 100-1000
Ιδρύθηκε Έτος : 1995
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Τα μηχανήματα Ruixing Jiaxing που κατασκευάζουν τη Co., το ΕΠΕ που καθιερώνονται το 1995, τον ειδικό στην εφεύρεση, το σχεδιασμό, την κατασκευή και το μάρκετινγκ των μη υφανθε'ντων μηχανημάτων υφάσματος και των μηχανημάτων πετσετών για πάνω από 15 έτη, έχουν πάρει το προβάδισμα στην Κίνα στον τομέα της κατασκευής των σταθερών ποιοτικών μηχανών και έχουν παραδώσει τους μη υφανθε'ντες εξοπλισμούς της υψηλής - ποιότητα στις τοπικές και υπερπόντιες αγορές προς πλήρη ικανοποίηση αυτού του τομέα σε όλο τον κόσμο, για τον οποίο JXRX έχει κρατήσει την άριστη φήμη, υψηλή - ποιότητας και της γρήγορης υπηρεσίας. 

Η υποστήριξη τεχνικής βοήθειας JXRX και η γρήγορη υπηρεσία παρέχονται από ένα άριστο προσωπικό των ιδιαίτερα εκπαιδευμένων μηχανικών που θα είναι πάντα εφεδρικοί για να λύσουν οποιαδήποτε προβλήματα για σας και να κρατήσουν τις μηχανές σας αποτελεσματικά ανά πάσα στιγμή.

Οι μηχανές JXRX σχεδιάζονται και κατασκευάζονται για τη μόνη προθυμία στο μυαλό να κατασκευαστούν όλες οι μηχανές που πρέπει να παρουσιάσουν την τέλεια απόδοση και την υψηλή παραγωγή για να ικανοποιήσουν πλήρως τα αιτήματα των πελατών μας. Κάθε μηχανή είναι το αριστούργημά μας μέσω της συνεχούς έρευνάς μας και βελτίωση για να επιτύχουμε το βέλτιστο που τυποποιείται προκειμένου να αυτοί αντικατασταθούν γρήγορα και εύκολα, εν τω μεταξύ, κάνουμε επίσης τα μέρη για να ικανοποιήσουμε την ανάγκη των ειδικών αιτημάτων και να χτίσουμε τα ακριβή έγγραφα για όλες τις πωλημένες μηχανές προκειμένου να είμαστε της αιώνιας υπηρεσίας για σας όλη την ώρα.

Πιστεύουμε ότι οι σταθερές μηχανές μας μπορούν να μιλήσουν για τους. Η σταθερότητα των μηχανών είναι ο προϊστάμενος.

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiaxing Ruixing Machinery Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. chu

Τηλ.:: 86-573-82693811

Φαξ: 86-573-83958656

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)